bagrude udskiftning Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe dig
med udskiftning af bagruden . Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Stenslag kan vokse over tid, og i værste tilfælde springe din bilrude. Jo hurtigere det bliver repareret, jo bedre.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Ikke alle autoruder kan reddes. Har stenslaget slået revner, eller er for tæt på kanterne, skal ruden udskiftes.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Det er helt op til dig, hvor du vil have repareret eller udskiftet din bilrude. Dansk Bilglas kører nemlig gerne ud.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Det er god chance for, at reparationen eller udskiftning af din bilrude dækkes helt eller delvis af din forsikring.

Læs mere på Bilglas.dk

Ny bagrude? Læs om udskiftning af bagrude her

separateur

Hver eneste dag kigger du ud af bagruden. Så når du får en skade i bagruden, vil det være en konstant påmindelse om (hvad man ofte tror) vil blive en dyr fornøjelse. Det behøver dog ikke være tilfældet. Først og fremmest kan nogle skader i bagruden klares med en enkelt reparation, hvilket ofte koster under 1.000 kroner. Er du dog så uheldig, at bagruden ikke står til at redde - enten ved, at skaden er for stor, sidder tæt på rudens kanter, vokser eller sidder i dit udsyn - har du brug for en ny bagrude. Det skyldes, at bagruden er med til at give din bil noget af dens styrke i strukturen, og er bagruden ødelagt, begynder man at gå på kompromis med bilens struktur. Er man ude for et trafikuheld, er bilens styrke noget af det sidste, man vil gå på kompromis med. Heldigvis er der en løsning for dig, som står og mangler en ny bagrude.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Eller find nærmeste afdeling

Hvad koster en ny bagrude? Og hvem kan hjælpe?

Der findes alverdens forskellige typer af biler – fra forskellige producenter som Volkswagen, Audi, Fiat osv. til individuelle modeller indenfor hvert enkelt mærke af bil. Så når der skal findes en pris for en ny bagrude, er man nødt til først at vide præcist hvilken bil, der er tale om.

Her vil vi dog anbefale at tage fat i en dygtig montør, som kan give dig en pris på netop din forrude eller reparation af stenslag i København. Vores anbefaling er Dansk Bilglas, som vi samarbejder med. Kontakter du dem, får du hurtigt en pris på din bagrude, og du har mulighed for enten at besøge en af deres afdelinger, eller gøre brug af deres mobilservice. Her kører de direkte ud til dig, og klarer udskiftningen af din bagrude på stedet – med det nyeste grej og teknikker. Det betyder, at du hurtigt er på vejen igen, med en skinnende nye bagrude, som kan i mange år.