Bilruder & Autoglas Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe dig
med reparation af autoruder. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Stenslag kan vokse over tid, og i værste tilfælde springe din bilrude. Jo hurtigere det bliver repareret, jo bedre.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Ikke alle autoruder kan reddes. Har stenslaget slået revner, eller er for tæt på kanterne, skal ruden udskiftes.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Det er helt op til dig, hvor du vil have repareret eller udskiftet din bilrude. Dansk Bilglas kører nemlig gerne ud.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Det er god chance for, at reparationen eller udskiftning af din bilrude dækkes helt eller delvis af din forsikring.

Læs mere på Bilglas.dk

Skift og reparation af autoglas og bilruder i København

separateur

Nogle gange er man heldig, og stenslaget man fik i bilruden mandag morgen, kan nemt og hurtigt repareres. Nogle gange er det modsatte dog tilfældet, og stenslaget er for alvorligt til, at den kan klares med en reparation. I stedet må bilruden skiftes ud med en ny, og her er det vigtigt at vælge en dygtig montør til arbejdet. Men hvornår ved man, at stenslaget i autoruden er for alvorligt?

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Eller find nærmeste afdeling

Hvad koster en ny bilrude?

Da der findes et utal af forskellige bilproducenter (og endnu flere individuelle bilmodeller), kan vi ikke give en konkret pris. Især heller ikke uden at vide, hvilken autorude der er tale om. Handler det dog om udskiftning af forruden, starter priserne ved Dansk Bilglas (som vi samarbejder med) ved 1.900 kr. Vi vil dog anbefale, at du tager fat i Dansk Bilglas for at høre, hvad en udskiftning af netop din bils forrude vil koste.

Hvornår skal bilruden i stedet skiftes ud?

separateur

Det er altid en vurderingssag, og som normal bilist (uden voldsom meget erfaring med biler), kan det være svært at sige. Her får du dog et par retningslinjer, så du nemmere kan vurdere det:

  1. Hvor stort er skaden/stenslaget i autoglasset? Kan stenslaget ikke dækkes af en tokrone, betyder det, at det er for stort, og skal repareres.
  2. Hvor sidder problemet henne? Dette er vigtigt af 2 årsager. Først og fremmest må stenslaget ikke sidde for tæt på rudens kanter, da det går ud over stabiliteten af autoruden. Dernæst må det absolut ikke sidde således, at det går ud over dit udsyn i bilen. Det er nemlig direkte ulovligt, og er det tilfældet, er det tid til en ny bilrude
  3. Hvor seriøst er stenslaget? Her tænkes især, om stenslaget er begyndt at vokse, blevet større eller har slået revner i ruden. Hvis det er tilfældet, vil det bare blive værre og værre, indtil ruden er totalskadet. Her skal autoruden også udskiftes.